Vernieuwen met Draagvlak

Martin Wever

Vanaf mijn studie bedrijfseconomie en aansluitend administratieve functies ben ik geleidelijk naar de business-zijde van organisaties overgegaan in een commerciƫle rol/functie. Mijn interesse in de beweegredenen, drijfveren en ongenoegen in mensen heeft mij de laatste 15 jaar uitgedaagd om de beste en creatiefste business oplossingen te ontwerpen. Altijd in de juiste context en in samenspraak met de opdrachtgever, het team en zo min mogelijk externe consultants.

Met mijn gesprekspartners spreek ik vaak over de faciliterende rol in de organisaties waarvoor zij werken. Deze lopen uiteen van IT, Finance, HRM of Commercie. Mijn visie is dat deze onderdelen louter voor de organisatiedoelstelling opgericht zouden moeten zijn en dus ook maximaal horen bij te dragen aan deze doelstelling.

Met mijn enthousiasme en drive vertrouw ik erop dat ik directies en management vernieuwende oplossingsmogelijkheden en inzichten kan aanreiken voor het nog beter helpen van organisaties met verandering ambities en het bieden van een (ver)binding met iedereen die hierin een rol kan spelen. Of dit nu burgers zijn in de samenleving, uw medewerkers, uw management of uw cliƫnten.