Vernieuwen met Draagvlak

Frank du Mosch

In mijn lange omroep carrière (NOS, NCRV, OmroepMax) heb ik tientallen mensen geïnterviewd die het verschil durven maken, die onbegaanbare paden betreden om het onmogelijke mogelijk te maken. Zij hebben mij geïnspireerd om me bezig te gaan houden met transities, veranderingen in bedrijven en bij overheden. En om zelf een stap te zetten die niet voor de hand ligt. Na tientallen jaren als journalist en programmamaker wil ik niet langer alleen de observator aan de zijlijn zijn, maar bijdragen aan het verbinden van mensen. Want dat is eigenlijk het allermooiste dat er is, mensen die niet over, maar met elkaar praten. Organisaties die gebruik maken van de kennis en kunde van hun eigen medewerkers, overheden die burgers niet als lastig zien maar inschakelen voordat er sprake is van beleid. Dat is Verbinden met een hoofdletter. En dat is mijn Missie. Ook met een hoofdletter.

Terug naar Team